02-05-06

Dinsdag, de eerste dag

Deze morgen vertrokken onze 63 kinderen van het 3de en 4de leerjaar samen met juf Leen, juf Ann, juf Hilde, juf Betty en meester Thibaut naar het Bloso-centrum 'Netepark' in Herentals. Tijdens de heenreis was er een enorme file maar gelukkig in de tegenovergestelde richting zodat we na een uurtje rijden aan onze verblijfplaats aankwamen.

Na het uitladen van de koffers en het verdelen van onze kamers konden we genieten van een heerlijk middagmaal. Een groentensoepje gevolgd door aardappelen met spinazie en boomstammetjes en als dessertje een vanillepudding.

Rond 14u begonnen de sportactiviteiten. De groep werd in 3 kleinere groepjes verdeeld. We kregen initiatie korfbal, handbal, tafeltennis en atletiek (lopen en verspringen). We genoten van een stralend zonnetje en onze begeleiders zorgden voor een verfrissing na het sporten.

Rond vier uur kregen we een koffiekoek en een yoghurtdrankje.

Na het sporten kregen we even de tijd om een kaartjes te schrijven dus hou jullie brievenbus maar in de gaten.

Deze avond konden we kiezen tussen boterhammen met beleg of spaghetti. Nu zijn we op weg naar het zwembad (5 minuutjes stappen). We zwemmen tot ongeveer 21u. We krijgen nog drankje en een koek en dan bedje binnen... zodat al onze sportmannen en -vrouwen tegen morgen weer fit zijn.

19:35 Gepost door Dirk Meester | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

2 mei Zo te zien was de dag al goed gevuld vandaag!!! We wensen alle kids een zalige nacht en wachten vol ongeduld op het verslag van morgen!
Dirk en Ann
(ouders van Emile)

Gepost door: Pierloot-Depreitere | 02-05-06

ouders van Jeffrey Na vele traantjes te hebben gelaten ,ben ik enorm blij te zien hoe druk jullie eerste dag al was .Hopelijk beleven jullie allemaal een hééééél leuke week .Slaapwel iedereen,en tot morgen .

Gepost door: rita en dirk | 02-05-06

hoi na een lange dag vol nieuwsgierigheid, zijn we blij te vernemen dat jullie eerste dag zo fijn verliep! Wij duimen alvast dat het zonnetje van de partij blijft! We wensen iedereen een fijne nacht toe en tot gauw...
Sandrina en guy, ouders van Cynthia

Gepost door: guy en sandrina | 02-05-06

ouders van Maxim VDB Zo te lezen zijn jullie er al goed ingevlogen. Wij wensen alle kids heel veel sportplezier. Een goed sporthumeur aan iedereen en sportieve dromen ! Tot morgen, groetjes papa, mama en Marco en Tommie !!!!!!!!!!!!!

Gepost door: VANDERBEKEN PHILIPPE | 02-05-06

aan alle sportievelingen van Gavere Wel wel, leuk te lezen dat jullie toch niet al te veel hinder hadden van file
't Was blijkbaar al een fantastisch begin, houden zo voor de rest van de week !!
veel groeten aan iederen en superveel plezier toegewenst
Katrien en Wim
(ouders van Hanne Vandenbroecke)

Gepost door: Katrien en Wim | 02-05-06

Paul Zo, de eerste dag is al voorbij gevlogen, lezen we. Veel gesport en goed gegeten? Echte Popeye's in de maak, zou ik zeggen. Na het avondzwemmen zal het nu wel al stil zijn zekers? Of toch niet..? Veel plezier en tot schrijfs? Bieke, Femke, mama en papa.
( en haal de zonnecrème maar boven; morgen wordt het bakken in de zon!)

Gepost door: Paul Kindt | 02-05-06

Hallo sportmannen en vrouwen Zo te lezen hebben jullie al goed gesport in een heerlijk zonnetje.
Wij wensen jullie nog héél veel plezier. Slaapwel en tot morgen.

Vele groeten en liefs Koen, Carmen en Robin alsook van Samson en Fonske (Ouders van Jonas Peire)

Gepost door: Koen , Carmen en Robin | 02-05-06

ouders van febe Hallo beste sportvedetten, het is fijn te lezen dat het een leuke dag is geweest. We wensen jullie veel plezier, een lekker warm zonnetje en leuke activiteiten toe. Geniet er maar met volle teugen van. En nog een dikke knuffel voor febe van mama, papa en zus.

Gepost door: wim,brigitte en anke | 02-05-06

hallo allemaal Jonas wou onmiddellijk na de judoles reageren maar het lukte niet meteen.
In ieder geval : leuk dat jullie al zo'n fantastische dag hadden, sportieve groeten, slaapwel allemaal en tot morgen.
ouders en broer van ruben

Gepost door: inge van hoye | 02-05-06

ouders van Jonas Stasseyns Het afscheid heeft traantjes gekost maar we zijn blij te lezen dat de eerste dag prima verlopen is. De rest van de week zal dan ook wel fantastisch zijn. Veel plezier !!
Vele groetjes, Geert en Anouk

Gepost door: Geert en Anouk | 02-05-06

Mé en Pé van Delphine Nu woensdagmorgen deze site gevonden. Vele groetjes aan onze grote meid. Hopen dat je veel kunt sporten en ook veel plezier beleeft .Kaartje is ook vertrokken. Broertje stelt het uitstekend. Slaapt, eet en als hij wakker wordtlacht hij. Nu is hij bezig met aan mijn haar te trekken, vanop de arm v an mémé. Tot later. Vele kusjes.

Gepost door: André Vander Putten | 03-05-06

mama van Celine Tettelin Ik heb ook 'eindelijk' het gevonden , daar ik geen mailadres vond om een mailke te kunnen zenden zoals vorig jaar, het ik gezien dat we het via deze weg kunnen doen ! Hoera ! Leuk om lezen dat alles goed is verlopen ! Wat belangrijk is.

Groetjes aan allen en tot later :-)

Gepost door: Isabelle | 03-05-06

aan annick vermeulen lieve annick,tussen het vele werk sturen we vlug een berichtje aan onze
schat,wensen je daar een zeer leuk verblijf,veel lol,voldoende eten en drinken en slaap zacht met zoete dromen .veeeeele groetjes en zoentjes van mama,papa,broertje tony,kleine peter,grote peter en meme.

Gepost door: vermeulen kurt | 03-05-06

mémé van jonas stasseyns het doet deugd te lezen dat de kinderen het goed stellen.Amuseer jullie allemaal en voor Jonas een dikke zoen van mémé.

Gepost door: annie | 03-05-06

aan Febe , Hanne en alle deelnemers aan de sportklas Dag Hanne en Febe
Vele groetjes en geniet van de dagen in Herentals. Hopelijk hebben jullie al leuke dagen achter de rug. Amuseer jullie nog !
Ondertussen zal ik wel verder les geven.
Vele groetjes van ons allemaal!
tante Lut

Gepost door: tante lut | 04-05-06

De commentaren zijn gesloten.